سوسیس بدون آلودگی

خبری خوب برای دوستداران محیط زیست 🌿
باز هم علم در حال معجزست، این بار در هلند!

شرکتی در هلند از سوسیس تولید شده با گوشت آزمایشگاهی رونمایی کرد و این خبر بسیار خوبی برای دوستداران محیط زیست است چرا که علم در حال ساختن راهی برای تولید انواع گوشت بدون هیچ نیازی به دامداری است.

لازم به ذکر است که تولید گوشت و صنعت دامداری منشاء حدود 14 درصد از گازهای آلاینده ی محیط زیستی است ولی با این پیشرفت تا حدی می توان نگرانی های ناشی از آلودگی های مربوط به صنعت دامداری را حذف کرد.

بله علم موفق شده است تا به ما کمک کند گوشتی تولید کنیم که شبیه گوشت طبیعی است و همان طعم و بو را دارد و دوستداران این طعم می توانند به راحتی گوشت های آزمایشگاهی را مصرف کرده و از آن لذت ببرن.

اولین بار در سال 2012 بود که اولین همبرگر آزمایشگاهی تولید شد اما این همبرگر هزینه های بسیار زیادی در پی داشت.

از آن زمان بود که شرکت های نوپا در حوزه ی بیوتکنولوژی شروع به رقابت کردند تا بتوانند این هزینه ها را کم کنند و اولین گوشت آزمایشگاهی ارزان قیمت را تولید کنند.

یکی از نگرانی ها در این باره این است که آیا تولید این نوع گوشت ها به حیوانات آسیبی نمی رساند؟ باید بگویم که خوشبختانه خیر.

شرکت میتبل در هلند که اخیرا از سوسیس خود با گوشت آزمایشگاهی رونمایی کرده برای تولید این گوشت تنها از سلولی واحد موجود در بندناف حیوانات استفاده می کند و بدین ترتیب هیچ گونه آسیبی به حیوان وارد نمی شود 🙂

اشتراک گذاری

دیدگاهی بنویسید

شما به عنوان 09134715232 وارد شده‌اید. خروج

مطالب مرتبط